מעדן חיטה בחלב לט"ו בשבט
מעדן חיטה בחלב עם פירות יבשים קליל שאפשר להכין עם הילדים באווירת החג באדיבות השף מוריס מונייר לכ-6-8 סועדים:
זמן הכנה:5 דקות, זמן בישול: 20 דקות, זמן השריה: 10שעות.
מצרכים: לקישוט: הכנה: הגשה: מונייר הינו קייטרינג חלבי בסגנון אירופאי המביא אליכם יצירות מופת קולינאריות משובחות. קייטרינג האיכות מונייר נולד מתוך מפגש קולינארי בין השף הצרפתי מוריס מונייר לבין הקייטרר הישראלי רפאל טרגן. השף מוריס מונייר, כיהן כשף השגרירות הצרפתית במשך12 שנים והוא אמן Finger Foodיחיד מסוגו. |