משקאות שוקולד חורפיים
מיוחד לחורף, מגישה השוקולטיירית יעל מילשטיין, מבוטיק השוקולד"שוקולדה"שני מתכונים מפנקים למשקאות שכולם על בסיס השוקולד:
משקה שוקולד מתובל
משקה שוקולד אישי ומפנק במיוחד עם תוספת עדינה של קינמון המדגיש את טעמו המיוחד של השוקולד.
חמרים:
250מ"ל חלב
1מקל קינמון מריר70% של שוקולדה
1כף ברנדי
אופן הכנה:
להרתיח בסיר קטן את החלב.
להעביר את החלב החם לכוס הגשה.
להניח את מקל הקינמון עם השוקולד בכוס, להמתין כשתי דקות ולערבב היטב עם מקל הקינמון.
כאשר כל השוקולד נמס ניתן להוסיף1 כף ברנדי או כל משקה אלכוהולי אחר לפי טעמכם.
להגיש מייד ולהתענג על כל לגימה…
משקה שוקולטה עשיר
משקה זוגי לאוהבי השוקולד האמיתי(כשהילדים אצל סבתא…)-ללגום ולדמיין את פריס בגשם…
חמרים:
400מ"ל שמנת מתוקה
1בקבוק להכנת שוקולטה מריר של שוקולדה
1שקית תוספת לשוקולטה חלב של שוקולדה
2חבילות פתיתי שוקולד של שוקולדה
הכנה:
להרתיח בסיר קטן את השמנת המתוקה.
להעביר את תוכן שקית פתיתי השוקולד אל בקבוק השוקולטה.
להוסיף את השמנת החמה לשוקולד שבבקבוק לסגור את המכסה ולנער היטב – זהירות הבקבוק חם!
להגיש חם בספלים רחבים – לתוספת פינוק ניתן לקשט בכף גדושה של קצפת.
את השוקולד של יעל אפשר להשיג בחנות המפעל ברח’ המלאכה4 ביתן 26 פארק סיבל ראש העין, טלפון: 03-9102962
בדוכני מקס ברנר וחנויות לממכר מוצרי שוקולד.
ושיהיה חורף חם ומתוק