מתכון מרק עגבניות חורפי ו…מושלג

17.11.2011המסעדה הקטנה

חיפשנו מתכון למרק חורפי שיחמם אותנו בתחילת העונה ומצאנו את המתכון המזמין הזה של השף אמיר שרון מקייטרינג אוכלים סיפור אהבה, שנסע בשביל להכין את האדום האדום הזה עד ה..חרמון המושלג:

מתכון למרק עגבניות ולחם עם שלג (לא חובה..)

מחממים בסיר שמן זית ומאדים:
בצל קצוץ
2גזרים קצוצים
5גבעולי סלרי בשרניים קצוצים
מוסיפים2 שיני שום גדולות קצוצות
2קופסאות שימורים של קוביות עגבנייה (מהסוג האיטלקי הטוב)
מתבלים במידת הצורך במעט סוכר
מלח
פלפל
מוסיפים שלג או מים או ציר ירקות – אחד לאחד על כמות העגבניות המרוסקות
(2קופסאות אז2 קופסאות מים)
מביאים לרתיחה ומבשלים כ10 דקות
מוסיפים חתיכה שמנה וגדולה של לחם ישן קרוע לפיסות קטנות יותר
מבשלים עוד10 דקות
מוסיפים בזיליקום ומגישים
בתאבון!!!

אומרים שבשבת ירד שלג בחרמון- אנחנו מוכנים..
>>כנסו לראות איך אמיר מכין את המתכון אי שם במורדות החרמון…


 

אין תגובות

השאר תגובה