Burger Saloon -בורגר סאלון
רשת המבורגרים חדשה בישראל, Burger Saloon (בורגר סאלון)
נפתחת בהשקעה של כ-3 מליון שקלים
סניף הדגל נפתח בחיפה
הסניף השני ייפתח בטבעון
הסניף השלישי ייפתח על כביש זיכרון יעקב – בנימינה
הרשת צופה פתיחה של20 סניפים בפריסה ארצית בתוך כ- 5 שנים
רמי גינת ואמיר טלמור, שותפים ותיקים והבעלים של מסעדת הבשר הידועה לימוזין, משיקים רשת המבורגרים חדשה בישראל תחת השםBurger Saloon (בורגר סאלון).
בשלב הראשון ייפתחו שלושה סניפים של הרשת בהשקעה כספית של כ-3 מליון שקלים, ובתוך כ -5 שנים תשלים הרשת הקמה של 20 סניפים נוספים בין אם בזכיינות ובין אם בבעלות.
שם הרשת בורגר סאלון, נבחר בהתאמה לערכי המותג, בורגר – כי הרשת מתמחה בכנת המבורגרים האיכותיים וטריים וסאלון – פירוש המילה מסבאה.
הסניף הראשון נפתח בחיפה, רחוב פיקא39, היכל הספורט רוממה, הסניף השני ייפתח בטבעון, רחוב אלונים 2, הסניף השלישי ייפתח בתחילת חודש מרץ 2013, בתחנת הדלק דור אלון על כביש זכרון יעקב- בנימינה, מול הכניסה לגני הנדיב.
לדברי רמי גינת ואמיר טלמור הבעלים, ההחלטה להקים את בורגר סאלון נבעה מהרצון לבנות רשת מזון מהיר אך איכותית וייחודית.
הרשת תציע אחידות בתמהיל המוצרים לצד שמירה על איכותם.
אנו מגדלי בקר ולכן השליטה על הבשר, שמירתו ושינועו תחת ידינו, כל אלה מאפשרים לנו לדעת בוודאות כי אנו מגישים לקהל לקוחותינו מוצרים אחידים וטריים במחירים הוגנים.
קונספט הרשת, פותח על ידי חברתThe Way ,המתמחה בפיתוח עסקי בדגש על רשתות מזון וקמעונאות.
הקונספט מושתת על התחייבות לטיב הבשר והכנתו לעיני הלקוח.
סניפי הרשת, מעוצבים בסגנון מסבאה, דיינר אמריקאי אך בעלי מראה עדכני עכשווי כלומר, גופי תאורה בצבע כתום תלויים מהתקרה, דלפק עץ מקיף את כל הבר, לבנים בצבעים בורדו ושחור שזורות לאורך הבר, כל זאת בכדי ליצור אווירה חמה ומזמינה.
מקומות הישיבה במקום פזורים לצד הבר, כמו גםספות מרווחות המאפשרות לכל אחד ישיבה נוחה בעת הארוחה ומנוחה והתרווחות אחריה וכמובן מקומות ישיבה בחוץ מסביב לשלחנות עץ.
תפריט הרשת מציע מבחר המבורגרים, המבורגרwild, (עם גבינה או כפול),ההמבורגר מכיל בשר טרי בלבד ומגיע מהבקר הגדל בחווה של הבעלים. בנוסף התפריט מציע המבורגר צמחוני, המבורגר סלמון, המבורגר הודו (ללא שומן) והמבורגר עוף.
תפריט בורגר סאלון אחיד ומוצע לאורך כל שעות הפעילות הסניפים:
בורגרים:
Wildבורגר במשקל160 גר / 220 גר – 37שקליםІ 43שקלים
בורגר צמחוני (סויה, ציר מרק ירקות, בצל ופטריות)– 37שקלים
בורגר עוף160 גר – 37שקלים
תוספות:
בצל מטוגן, פלפל קלוי, גבינת רוקפור, ביצת עין ועוד:3 שקלים – 5שקלים לתוספת
אסאדו מעושן– 10שקלים
ליד ההמבורגר:
ציפס, סלט כרוב, טבעות בצל ועוד:9 – 12שקלים
ארוחות ילדים (שניצלונים / בורגר) – 35 שקלים ועוד.
במקום ניתן לרכוש המבורגר ולחמניות.
בורגר סאלון
רחוב פיקא39 חיפה
טלפון להזמנות:1-700-705-715
11:00 – 23:00,בקיץ בחצות – פתוח כל השבוע.
לא כשר, חניה בשפע.
רקע כללי -רמי גינת ואמיר טלמור – השותפים
רמי גינת ואמיר טלמור, בוקרים מקיבוץ בצפון הארץ, מגדלים בקר יותר מ-35 שנה ברמת הגולן וב- 16 שנים האחרונות בעמק יזרעאל בגליל התחתון.
גינת וטלמור הכירו בשנת1991 בעת עבודתם המשותפת בעדר של קיבוץ גשור ובשנת1996 הקימו שניהם את העדר של לימוזין.
גידול הבקר מתבצע בשטחים פתוחים באזור יערות כפר החורש.
המפגש של רמי עם בקר התחיל בגיל17, כשהגיע לקיבוץ נוה איתן בעמק בית שאן שם פגש עם קצ׳ה שהיה מרכז עדר הבקר בקיבוץ.
אין ספק שאישיותו השפיע על דרכו של גינת עד היום.
חוות הבקר של הקיבוץ הייתה ביהודיה ברמת הגולן שם עבד וגם ניהל אותה כ-11 שנה .
המפגש של טלמור עם בקר התחיל בגיל20 בעדר של קיבוץ גשור.
על מנת לייצר מנוף כלכלי לתמיכה בחווה וכמובן להתפרנס הקימו טלמור וגינת את מסעדת לימוזין, שבארבעת השנים הראשונות נפתחה כאיטליז קטן ברמת ישי.
לאחר מכן הקימו גינת וטלמור את מסעדת לימוזין.
השילוב של האטליז והמסעדה התבקש וותרם להצלחה.
עד היום צברו גינת וטלמור נסיון עשיר וידע רב בבשר לכן הכניסה לתחום ההמבורגרים היא צעד טבעי ומתבקש בייחוד כשיש לך עדר ושליטה מלאה על איכות וטיב הבשר.
צילום: ערן לביא