מנבו בטעמים וניל ו-מוקה

25.10.12מדור עושים שוק

לאורך השנים דובר רבות על הדרך האהובה על הישראלים לאכול מנבו. סקרים רבים בוצעו כדי לענות על סוגיה זו והתשובה המובילה היא:
כ-70% מהישראלים מעדיפים לאכול אותו מלמעלה – קודם את הקצף ואח"כ את העוגייה, כ-15% מעדיפים לאכול קודם את העוגייה ורק אח"כ את הקצף, כ-10% אוכלים יחד את הקצף והעוגייה ולכ- 5% לא ממש משנה מה קודם למה…

הקפאה של מנבו:
בחברת הגלידות של פלדמן פיתחו מתכון ייחודי המאפשר להקפיא את המנבו ולהאריך את חיי המדף של המוצר.
על אריזות המנבו ישנה המלצה לשמור בהקפאה ולהפשיר מספר דקות לפני האכילה–
פעולת ההקפאה שומרת על טריות המוצר לאורך זמן!
אם לא ניתן להקפיא – מומלץ לשמור במקרר בטמפרטורה ממוצעת של כ-4 מעלות.

המנבו בטעמי וניל ומוקה של פלדמן נמכר בשתי אריזות:
1.אריזת שישיות–מחיר מומלץ לצרכן:  10.50 ₪בלבד.
2.אריזה משפחתית של20 יח’ – מחיר מומלץ לצרכן: 22.90 ₪ בלבד.
משקל כל חטיף מנבו24 גרם וערכו הקלורי 96 קלוריות ליח’ בלבד. אינו מכיל כולסטרול.
להשיג: המנבו מופץ ברשתות השיווק, חנויות המפעל, מכולות והפיצוחיות בכל רחבי הארץ.
כשרות: מנבו פלדמן הינו כשר פרווה בהשגחת בד"ץ מהדרין חוג חתם סופר ב"ב.
במנבו בטעמים וניל ו-מוקה96 קלוריות בלבד ליחידה – קינוח מפנק גם לשומרים על המשקל

על המנבו:
המנבו הומצא בדנמרק הקרה לפני כ200 שנים והפך פופולארי בישראל, כאשר המתכון נשאר כמעט ללא שינוי. המנבו משווק בישראל כתחליף לגלידה, היות שאינו נמס בטמפרטורת החדר, ולכן קל לשווקו ונעים לאכול אותו בחודשי החורף. עונת המנבו בישראל מתחילה בסתיו ונמשכת כ-6 חודשים. גלידות פלדמן החלו לייצר את המנבו בשנת 1965 תחת השם מנבו, כאשר נפתח המפעל באזור התעשייה ברחובות. משמעות השם מנבו: מן שנתן אלוקים לבני ישראל –בתוכו. מן-בו.
המנבו מורכב מביסקוויט פריך במיוחד, קצף מחלבון ביצה (אלבומין) עם סירופ סוכר, חומרי טעם וריח, צבעי מאכל טבעיים וציפוי שוקולד צימקאו.

על חברת הגלידות של פלדמן:
חברת הגלידות של פלדמן נוסדה בשנת1945 ונמצאת בבעלות משפחת פלדמן –שלו. לחברה קו מוצרים רחב לשוק הפרטי, לבתי העסק ולשוק המוסדי המונה בסה"כ כ250 מוצרים שונים.
לגלידות פלדמן רשת של32 חנויות מפעל ברחבי הארץ. את מוצרי גלידות פלדמן ניתן להשיג ברשתות שיווק, ברשת חנויות המפעל ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.

צילום: סטודיו פלדמן

אין תגובות

השאר תגובה