ממציאים את הגלגל:קרוטונים עגולים

חברתעינת תעשיות מזון (בבעלות קיבוץ עינת)מציגה פיתוח פורץ דרך בתחום המזון–קרוטונים עגולים.

החברה הציגה את המוצרים החדשים בתערוכתסיאלשהתקיימה באוקטובר האחרון בפריז, והקרוטונים נבחרו למוצר חדשני ומקורי בתחומו והוצגו במתחם פיתוחי המזון המצטיינים. 

פיתוח הקרוטונים העגולים בעינת ארך מספר שנים, מתוך רצון לחדשנות ולהביא מוצר חדש לשוק הקרוטונים. בעולם משווקים כיום קרוטונים בגדלים שונים, בטעמים ומרקמים מגוונים, אך כולם מרובעים. עד כה לא הצליחה אף אחת מהיצרניות לייצר קרוטונים עגולים, עקב מורכבות הפיתוח, עדינות המוצר וייצורו בתעשייה מאסיבית. 
 
בשלב הראשון תשווק עינת קרוטונים עגולים בשלושה טעמים – שום ובצל, פיקנטי ועשבי תיבול. המוצרים ישווקו בבקבוקים של340 גרם, נוחים לשימוש, שעוצבו במיוחד על ידי חברת מיתוג אמריקאית, המתמחה בשוק החטיפים הבינלאומי.
הקרוטונים מיוצרים בשני קטרים,7 ו- 10 מילימטרים, ומיועדים לשימוש כחטיפים למרק ולסלט.  הקרוטונים ישווקו בשלב הראשון בשוק האמריקאי הכשר ובתוך שנה בישראל.  
עינת תעשיות מזון, קרוטונים עגולים, אוכל
המוצר מתוכנן לצאת לשוק המקומי במהלך שנת2013, יתרונותיו הם בהיותו עמיד זמן רב במרק תוך שמירה על הקרנצ’יות האופינית לקרוטון, מופחת שומן באופן משמעותי לעומת הקרוטון המרובע למרק ולעומת שקדי המרק, צורתו העגולה ומיגוון הטעמים הנותנים תחושת הנאה רבה באכילתו. 
 
עינת תעשיות מזוןמתמחה בייצור מוצרי מאפה, בהם קרוטונים ופרורי לחם עבור תעשיות המזון בשוק הקמעונאי והתעשייתי (בארץ ובחוץ לארץ). החברה הינה יצרנית הקרוטונים ופירורי הלחם המובילה בישראל ומהמובילות בעולם. מבין פיתוחיה בתחום הקרוטונים–קרוטונים מקמח מלא, קרוטונים מועשרים בטופו, קרוטונים למרק, וקרוטונים לסלט במגוון תיבולים, מרקמים וגדלים.

החברה מייצרת את מוצריה בארץ עבור חברת אוסם, ומייצאת לכ-30 מדינות ברחבי העולם. בשוק האירופאי בלבד, בתעשיית המרקים, עינת תופסת כ- 35% משוק הקרוטונים.
 
 
צילומים: איל קרן
 
 

אין תגובות

השאר תגובה