מבשלים עם תמי

בלינצ’ס, פשטידות, עוגות, לביבות… סדנאות בישול לילדים, מאכלים ומעדנים על טהרת הגבינות לרגל חג השבועות.
פעם בשבוע, ביום קבוע, ללא תשלום מתקיימות סדנאות בישול במספר קניונים- כחוג בישול לכל דבר. סדנאות הבישול עוסקות בכל פעם בנושאים שונים בהתאם לעונה ולפעילות המתקיימת בקניונים ומטרתם לקרב את הילדים לכל נושא המזון, תוך שימת דגש על נושאי בריאות והיגיינה.
לקראת חג השבועות, יתקיימו במספר קניונים סדנאות בישול ייחודיות לילדים על טהרת הגבינות. בסדנאות ילמדו השפים הקטנים בעזרת תמי סול וצוותה איך מכינים מגוון מאכלים ומטעמים המשולבים עם מבחר גבינות, ביניהם: מקלות גבינה, עוגות גבינה, פשטידת פסטה וגבינות, בלינצ’ס גבינה ועוד. כמו כן, כתמיד יתוודעו הילדים לסודות המזון והמטבח – הכרת הכלים השונים, כללי בטיחות, עקרונות זהב לבישול מוצלח ועוד.
הסדנאות נערכות בתנאים בטוחים – כלי החיתוך מפלסטיק, ורק לסול וצוות עוזריה יש גישה ל"אזורים החמים" – הכיריים והתנור. ההורים יוכלו להשאיר את הילד בסדנה בלב שקט, ולחזור ולאסוף אותו כעבור פחות משעה כשהוא מצויד במנת האוכל שהכין. כל מפגש נמשך 50 דקות. הגיל המינימלי להשתתפות בסדנה: שלוש.
סדנאות חודש מאי:
שבוע 1 – מקלות גבינה.
שבוע 2 – עוגות גבינה.
שבוע 3 – פשטידת פסטה וגבינות.
שבוע 4 – בלינצ’ס גבינה.
שבוע 5 – לביבות גבינה
הפעילות תתקיים בקניונים הבאים: הקניון הגדול בפתח תקווה, קניון רחובות , קניון לב חדרה, מרום סנטר רמת גן, קניון הראל במבשרת ציון (קניותר בנס ציונה, קניון אדומים במעלה אדומים ובקניון הצפון בנהריה.
איפה ומתי?
