אדלינה: מסעדת שף ספרדית – ים תיכונית

מסעדת אדלינה היא מסעדת שף גלילית ותיקה הממוקמת בקיבוץ כברי שבגליל המערבי המתמחה בהכנת מנות מחומרי גלם מקומיים בהשראת המטבח הספרדי.
אדלינה יושבת במבנה אבן עם מרפסת גדולה וחלון אל הים התיכון ושואבת השראה מהמטבח המקומי עם השפעות ספרדיות. המסעדה פועלת בבית העם הישן של הקיבוץ בו חברת הקיבוץ אדלינה, נהגה לערוך סדנאות בישול. במהלך הסדנאות אלדינה פגשה את המסעדן אילן אופנהיימר שהקים איתה ביחד את המסעדה.
את המסעדה מוביל השף רושדי דקוואר והצוות המגישים תפריט המשלב בין טעמים וחומרי הגלם של הגליל לבין המטבח הקטאלוני. בין המנות במסעדה טיול טאפאסים וטעימות ממנות המסעדה, פילה בקר צלוי בגריל ברוטב יין אדום וציר בקר ופאייה מארינארה בכלי ברזל של אורז וזעפרן ופירות ים.
למסעדה עיצוב כפרי שבמרכזה טאבון וסביבה עמודי אבן וקורות עץ, מרפסת עם צמחייה ים תיכונית וגינת תבלינים. במסעדה יש גם חדר פרטי, בו ניתן לערוך אירועים פרטיים או עסקיים של עד כ-14 איש.
בטאבון הגדול שבמרכז צוות המסעדה מכין בשרים ודגים, פירות ים ולחמים המוגשים לצד תפריט יינות גלילי. ניתן לערוך במסעדה אירועים עסקיים או משפחתיים. באמצע השבוע יש באדלינה תפריט עסקי ובימי שישי ארוחות בראנץ’ מיוחדות.
טלפון מסעדת אלדינה: 04-9523707
לפרטים והזמנות: www.adelina.org.il

