מרציפן ביתי

המציאו את המרציפן בסיציליה או בטולדו, תלוי את מי שואלים מסתבר שאפשר להכין אותו גם בבית לכבוד ט"ו בשבט או סתם כשמתחשק משהו מתוק:

החומרים:

500גר’ אבקת שקדים
2חלבונים
1כוס סוכר
2/3כוס מים
1כפית מיץ לימון

ההכנה:
מחממים יחד את הסוכר, המים ומיץ הלימון עד לקבלת עיסה סמיכה.
מורידים מהאש ומוסיפים בהדרגה את אבקת השקדים תוך כדי בחישה, לאחר מכן מוסיפים את החלבונים, לשים ומקבלים מרציפן ביתי.

בתיאבון.

המתכון באדיבותמוזיאון המרציפן שבכפר תבור…
 

אין תגובות

השאר תגובה