משקה שוקולד דה קרינה
1.12.2011המסעדה הקטנה
קרינה צ’פלינסקי, השוקולטיירית הראשית של בית השוקולד דה קרינה בעין זיוון, מביאה אלינו מרמת הגולן משקה שוקולד חם מחמם ומפנק שאפשר להכין עם הילדים:
מצרכים:
כמות ל-5 ספלי משקה שוקולד חם
100גרם שוקולד מריר70%
50גרם שוקולד חלב
100מ"ל שמנת מתוקה 38%
30 גרם אבקת סוכר
1תרמיל וניל
800מ"ל חלב
30גרם קקאו הולנדי כהה לקישוט
אופן ההכנה:
לכתוש ולערבב את2 סוגי השוקולד לחתיכות קטנטנות, לחלק את
הכמות בין חמשת הספלים. (החלק האהוב על הילדים במתכון…)
לחמם את החלב והשמנת ל -80 מעלות. (חם מאד ללא הרתחה – הורים בלבד!)
לחתוך את תרמיל הוניל לאורכו ולהוציא מתוכו את הזרעים, להכניס לתוך החלב.
לשפוך את החלב החם על חתיכות השוקולד, להמתין מעט עד שימס ולערבב טוב.
לפזר מעט קקאו … וליהנות!
שוקו דה-קרינה – אפרה הסקי של החרמון… צילום: עדי פרץ
לחצו כאן לפרטים עלדה קרינה- בית קפה שוקולד ומרכז המבקרים…
או בטלפון: 04-6993622 |נייד054-2179528