מתכון להכנת קרואסון שוקולד

בימים אלו, בהם מומלץ להישאר בבית עם ילדינו, אנו מחפשים דרכים משעשעות להעביר איתם את הזמן ולהפיג את המתח. מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת, מציע מתכון לקינוח קל להכנה עם הילדים ולנישנוש מתוק בעת השהייה בממ"ד
 
מתכון לקרואסון שוקולד:

חומרים 
1ק"ג בצק עלים 
150גרם ממרח שוקולד (איזה סוג שאוהבים)
50גרם פצפוצי שוקולד
50גרם חלבה (למי שרוצה)
1חלבון של ביצה מעורבב עם כף מים
 
אופן הכנה
1.מרדדים את בצק העלים
2.מורחים את הבצק בממרח שוקולד (כמו בפרוסת לחם), ניתן לפזר חלבה ופצפוצי שוקולד (לא חובה, מי שאוהב). 
3.חותכים את הבצק למשולשים ברוחב8 ס"מ ובגובה12 ס"מ.
4.מגלגלים את המשולש מהחלק הרחב לחלק הצר.
5.מסדרים בתבנית על ניר אפיה (לא צמוד מידי, אחד לשני)
6.מורחים את הקוראסונים בחלבון הביצה, עליו מפזרים פצפוצי שוקולד.
7.אופים בתנור חם, בחום של170 מעלות כ- 12 דקות (עד שהבצק מזהיב)
 
בתיאבון!
 
 

אין תגובות

השאר תגובה