מתכון ללג בעומר: מרשמלו על האש

מתכון ללג בעומר- סמורס על מקל. צילום: יחצ כרמית

מתכון ללג בעומר למרשמלו על האש: סמור’ס על מקל

 

מתכון פרווה באדיבות השפית מאיה דרין

 

רשימת חומרים ל-20 שיפודים:

30 יח’ מרשמלו ורוד לבן

100 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית

2 כפיות שמן קוקוס

6 ביסקוויטים לוטוס גרוסים

 

אופן ההכנה:

  1. משפדים 20 יחידות מרשמלו ומשאירים את קצה השיפוד מבצבץ כלפי מעלה.
  2. ממיסים שוקולד ושמן קוקוס.
  3. טובלים את המרשמלו בשוקולד המומס ועוטפים מכל הצדדים, מניחים לשאריות שוקולד לטפטף. כאשר נשארת רק שכבת השוקולד החיונית מצפים בפירורי לוטוס מכל הצדדים ומניחים להתקשות.
  4. חותכים את עשר חתיכות המרשמלו הנותרות לחצי ונועצים בקצהו של כל שיפוד.
  5. בעזרת ברנר או להבת גז או אפילו מצית שורפים את המרשמלו החשוף ומגישים.

 

 

אין תגובות

השאר תגובה