סדנאות בישול לילדים בחופשת הקיץ-לגעת באוכל

רשת לגעת באוכל המובילה תרבות קולינרית מקיימת סדנאות בישול לילדים בחופשת הקיץ-  במסגרת הסדנאות ייחשפו הילדים למגוון מזונות בשילוב חוויה פעילה וכיפית, הסדנאות מעשיות והשימוש עם מוצרים וחומרי גלם איכותיים ביותר. הסדנאות מתחדשות מדי חופשה ומאפשרות לילדים להרחיב ידע וחוויה. 

ב’לגעת באוכל’ מאמינים שהבסיס להרגלי אכילה נכונים ובריאים מתחיל בחוויה יצירתית ומהנה הקוראת לילדי המשפחה לקחת חלק פעיל במטבח. במסגרת הסדנאות ייחשפו הילדים למגוון מזונות בשילוב חוויה פעילה וכיפית. הסדנאות הן מעשיות והמשתתפים לוקחים חלק פעיל לכל אורכן. המוצרים וחומרי הגלם איכותיים ביותר, וכמות המתכונים הנלמדים במהלכן הוא גדול ונרחב. 

הסדנאות יתקיימו בסניפי הרשת בראשון לציון, פתח-תקווה ורעננה בחופש הגדול בין השעות10:30-13:30 ויימשכו שישה ימים (לא כולל יום שישי). 
הסדנאות יתקיימו במחזורים שונים שיוחלקו לגילאי8-13 ו- 13-16.

מחזור בישול זהcool
סדנת ילדים לגילאי8-13.
משך הסדנה:6 ימים, לא כולל ימי שישי ושבת.
תאריכים:
1.7.13בשעה10:30 בסניפים: רעננה, פתח-תקווה וראשון לציון.
27.7.13בשעה10:30 בסניפים: רעננה, פתח-תקווה וראשון לציון.

מפגש1- בוקר של כיף: 
מוזלי אמיתי 
פנקייק מלוח עם גבינה צפתית 
כריכוני שוקולד קטנטנים 
שיפודי פראנצ’טוסט וקורנפלקס 
מאפינס פיצה 
חטיפי זיתים בבצק גבינה 
מאסטר שייק 
סלט פנצנלה 

מפגש2-מפתיעים בארוחת צהריים: 
עוף-בורגר 
קציצות עוף ובטטה ברוטב ג’ינג’ר ובוטנים 
מרק שעועית טחונה עם כנפי עוף 
אורז מעושן עם ירקות 
מאפינס בננות בריאות 
סלט קולסלאו 

מפגש3-צי’ק צ’יק יאם יאם- מטבח אסייאתי: 
רול עלי אורז במילוי ירקות פריכים וחזה עוף בטמפורה ברוטב תפוז וסויה. 
גיוזה במילוי בקר ובטטות בחלב קוקוס. 
אורז מטוגן עם קוביות ירקות פריכים. 
תבשיל פרגיות בקרם קארי. 
סלט איטריות שעועית במירין ושלל ירקות. 
פודינג אורז פיליפיני עם חלב קוקוס, שוקולד, נקטרינות וסוכריות קופצות. 

מפגש4- מטבח איטלקי: 
קלצונה 
פסטה בצבעים שונים 
רביולי במילוי4 גבינות ברוטב שמנת אלפרדו 
לזניה גבינות 
פשטידת מקרוני וגבינה 
מעדן שוקולד וקצפת 
סלט עשבים עם נצרי ירקות ופירות וויניגרט בלסמיקו 

מפגש5- מתוק מתוק…ועוד קצת מתוק: 
כיסונים מטוגנים במלית גבינות 
סלט קוסקוס וקוביות גבינה 
פריטטה ספרדית 
רולדה בטעם של פעם 
כדורי נוטלה וחמאת בוטנים 
עוגת זברה 
מאפינס הפתעות 

מפגש6- פיקניק ישראלי על האש: 
קבאב 
שווארמה הודיה 
שיפודי פרגיות וירקות 
סלט ירקות קצוץ 
טחינה 
פיתות 
חומוס 
פירות העונה מקורמלים בנייר כסף מוגשים 

לגעת באוכל, סדנאות בישול לילדים, קייטנות לילדים בחופש הגדול
מחזור טעם וצבע
סדנת ילדים לגילאי8-13.
סך הכל6 ימים, לא כולל ימי שישי ושבת.
תאריכים:
9.7.13בשעה10:30 בסניפים: רעננה, פתח-תקווה וראשון לציון.
5.8.13בשעה10:30 בסניפים: רעננה, פתח-תקווה וראשון לציון.

מפגש1- לא רק צבע אדום: 
קאפקייקס קטיפה אדומה 
מרק עגבניות שרופות ועדשים כתומות
לזניה של גבינות 
שקשוקה עגבניות קלאסית 
סלט עגבניות שרי עם רוטב פסטו של עגבניות מיובשות 
פלפלים אדומים קלויים ממולאים בסלט טונה צבעוני 

מפגש2- לא מפחדים מירוקים: 
פלאפל מוגש עם טחינה ירוקה וסלט ירקות קצוץ 
פיתות אמיתיות בתנור 
מקלובה הודית של אורז ביריאני מלכותי ותבשיל פרגיות בקרם קארי. 
לביבות ירק 
קוסה מאחשי- קישואים ממולאים 
מלבי מוקצף ומוס פיסטוק על שערות קדאיף מסוכרות 

מפגש3- איזה יום כתום: 
מרק עדשים כתומות
בורקיטס במילוי בטטות וגבינות 
לביבות בטטה ודלעת עם קמח מלא 
קיש בטטה ושקדים 
סלט גזר מרוקאי 
עוגת דלעת בחושה 
סלט גזר עם פקאן 

מפגש4- יום לבן: 
קציצות כרישה וגבינות 
צזיקי 
כדורי אורנציני- ריזוטו עגבניות מיובשות במילוי גבינות ורוטב עגבניות שמש מוקצפות. 
קלצונה 
סלט יווני 
בלינצ’סים במילוי גבינה מתוקה 
סלט כרוב אסייאתי 
קינוח בשכבות של פירורי אוראו מוס מסקרפונה ופירות קיץ 

מפגש5-שמש צהובה: 
מרק פלפלים צהובים 
קובה צהובה עם מרק חומוס וירקות 
קציצות עוף ותירס בציפוי פריך 
עוגת אורז פרסי צהוב הפוכה 
אמפנדה במילוי טונה ותירס 
סלט עוף וירקות מבושלים במיונז קארי 
טרייפל של שטרוייזל עם פירות שמש ומוס מנגו 

מפגש6- שוקולד חום, לבן ושחור: 
קוקילידה 
חטיף באונטי 
קייק-פופס 
עוגת גבינה פירורים (מסקרפונה) ולוטוס 
מוס שני שוקולדים 
בורקס הפתעה בנוסח תורכי 
קאפקייקס וניל בציפוי קרם וניל. 

מחזור גדולים במטבח:
סדנת ילדים לגילאי13-16. 
סך הכל6 ימים לא כולל ימי שישי ושבת.
תאריכים:
18.7.13בשעה10:30 בסניפים: רעננה, פתח-תקווה וראשון לציון.
13.8.13בשעה10:30 בסניפים: רעננה, פתח-תקווה וראשון לציון.

מפגש1-שיטות וצורות חיתוך: 
מרק מינסטרונה כמו שרק האיטלקים יודעים להכין 
סלט דואט כרובים והפתעות 
סלט קולסלו 
אורז מטוגן עם ירקות וטמאגו חביתה יפנית 
סלט נבטים וירקות פריכים ברוטב ווסאבי מוקצף 

מפגש2- בשר בקר: 
שניצל שייטל מוגש עם רוטב קטשופ ביתי 
הום פרייז 
המבורגר אמיתי מבשר אנטריקוט בלחמנייה מתקתקה ורוטב אלף האיים. 
סלט ירוק עשיר עם פלחי ירקות ופירות ברוטב ויניגרט קלאסי 
מניפת רוסטביף סינטה על ריבת בצל 
טרייפל של בראוניז עם מוס שוקולד ונוגט 

מפגש3- עוף עם מעוף: 
שווארמה הודיה כמו בדוכני שווארמה 
חטיף רול טורטיה עם נתחוני חזה עוף במשרה יפני מוגש עם גואקמולי ואפרסמון. 
מקלובה הודית של אורז ביריאני מלכותי ותבשלי פרגיות בקרם קארי. 

מפגש4- איטליה: 
פסטה בצבעים שונים 
רביולי במילוי ארבע גבינות ברוטב שמנת אלפרדו. 
רביולי במילוי פטריות וכרישה ברוטב שמנת ופטריות פורצ’יני. 
קנלוני במילוי בטטות ועגבניות מיובשות ברוטב רוזה מוקרם וגבינת מוצרלה. 
סלט עגבניות שרי עם רוטב פסטו של עגבניות מיובשות 
טירמיסו אישי 

מפגש5- מבוא לאפייה ומרקים: 
לחם פרינה מרוקאי שנאפה על חלוקי נחל 
לחם דגנים מלא 
בייגל אמריקאי 
חלה לשבת 
מרק חרירה מרוקאי 
מרק בצל 

מפגש6- מבוא קצר לקונדיטוריה: 
קיש בצל ורוזמרין/בטטה וגבינת עזים 
לבה שוקולד 
קרם ברולה קלאסי 
כדורי טופיקולד בציפוי קוקוס 
סיגרים של פילו במילוי מגוון פיצוחים בליווי סירופ הדרים מבושם באניס, קינמון ווניל.

עלות כל סדנה780 ש"ח ל-6 מפגשים.  
לנרשמים יינתן כרטיס חבר מועדון קולינרי בחינם(עלות של49 ש"ח)המקנה5% הנחה לרכישה בחנות למימוש מיידי.
מספר המקומות מוגבלים.

יש להירשם מראש בסניפי לגעת באוכל: 
רעננה -09-7404474 
ראשון לציון -03-9520390 שלוחה 5
פתח תקווה -03-5030555
מוקד מידע:1-700-70-1000

 

 

צילום: לגעת באוכל

4 תגובות

  1. שלום
    מעוניינת בפרטים לגבי מחזור טעם וצבע שיחל ב9/7.
    האם יש מקום לשתי בנות?

  2. שלום אני מעוניין בסדנא לתאריך 27.7.2020 לילדה בת 11 בראשון לציון האם יש ?

השאר תגובה