סלט קוסקוס טבולה
לבנונית ומרוקאית נפגשו בגן סאקר… זה לא התחלה של בדיחה אלא שילוב של שני מתכונים מנצחים מהמטבח הים תיכוני שהשילוב שלהם יוצר שילוב מרענן וטעים לכבוד חגיגות המימונה:
החומרים:
1שקית קוסקוס להכנה קלה ומהירה
4בצלים ירוקים קצוצים דק
¾כוס גבעולי פטרוזיליה קצוצה
½כוס נענע קצוצה
¾כוס ריחן (בזיליקום)
חצי בצל בינוני פרוס דק
4כפות שמן זית
3עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
1/2כף חומץ בלסמי
מיץ משני לימונים
½כפית פלפל לבן
½ – ¾כפית מלח
ההכנה:
1. מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל גבי השקית.
2. מרכזים את הקוסקוס המוכן בקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
3.משהים כשעה במקרר ומגישים קר.
המתכון באדיבות קוסקוס מזון, יצרני סדרת קוסקוס זה משפחה חמה