לא רק סושי – סניף חדש של japan japan בגבעת שמואל

צילום: יחצ

לא רק סושי – סניף חדש של japan japan בגבעת שמואל
זוכרת אני עוד כילדה שעה שאבי או אמי היו אומרים שאנו כל המשפחה יוצאים לאכול פלאפל בשכונה. היה זה יום חג עבורי ועבור בני משפחתי בקרית אליעזר בואכם לחיפה. בלסנו את הפלאפל והסנפנו את ריח הכדורים העסיסיים. הטחינה נזלה בזויות פינו ולא היתה חויה קולינרית גדולה ומועצמת מזו.

אלא שהימים חלפו ועתות השתנו. רשתות המקדונאלד השתלטו על חיינו וההמבורגרים בבורגר ראנץ מלאו את רעבוננו . לא תמיד נתנו דעתנו על הערך הקולינרי שיש באוכל זמין זה אולם עצם נגישותו והפגת הרעב באופן מידי וכהגדרתו “פאסט פוד” הועידו לו מקום במרחב הקולינרי.אלא שעם השנים אנו הופכים יותר ויותר מודעים לבריאותנו. נגישים יותר לכתבות על תרבות האוכל ומקפידים על המזון הנכנס אל פינו. ולא רק, החיך האנין שלנו הפך להיות בוחן קולינרי ואנו נהנים גם ממאכלי המזרח שהכרנו אט אט במשך השנים. והנה פרחו להם לאחרונה הסושיות.

צילום: יחצ
צילום: יחצ

אני אישית מעדיפה לאכול את האוכל מן המזרח שנחשב בעיני יותר בריא ואיכותי.
והנה לאחרונה נזדמן לי לסעוד בסניף של רשת japan japan שאכן מציב סטנדרט גבוה בכל הקשור למטבח האסייתי. הרשת שלה עשרה סניפים פתחה סניף הקרוב למקום מגורי. אני שגרה ברמת גן לא רחוק מגבעת שמואל מזדמנת להביא גם את בני משפחתי לסעוד אוכל אסיתי.

מה כל כך מיוחד בו שהוא תפס תאוצה כה גדולה ואף ילדים מטיבים לאכול אותו.? המאכלים האסיתיים הבנויים על יסודות המטבח הסיני, היפני והתאילנדי מקפידים על מוצרי טריים ואיכותיים והרבה ירקות שהם מרכיב בריאותי מאוד חשוב.
גם אם ילדכם לא אוהב לאכול ירקות תוכלו להציע לו מנה של נודלס עם ירקות מאודים.
כאן תוכלו למצוא מנות בריאות על בסיס של נודלס אותם ילדים מאוד אוהבים.
אני נהנתי מאוד מעוף חמוץ מתוק. מיאסי מאקי נודלס:איטריות ביצים, כרוב , נבטים גזר ובצל ברוטב. אגרול של ירקות.
שניצלוני עוף מטוגנים בפאנקו. שיתאים במיוחד לילדים שטרם נגמלו ממנת השניצל היומית. שלא לדבר על מנות האורז המגוונות .

קחו את הנכדים והתפנקו במיטב מאכלי המזרח שברשת japan japan התפריט מאוד עשיר.
מנת הילדים לא עולה על 35 ש”ח וכמו כן תוכלו לאכול מן המיטב והמגוון הרחב שמעניק לנו המטבח האסיתי. שהוא גם טעים וגם בריא.

כתבה: מיקי אינהורן-נלקנבאום

אין תגובות

השאר תגובה