פרפה חלבה
מה צריך?
500גרם גבינה לבנה5%
200גרם חלבה מאיכות טובה
לסירופ השוקולד:
1/2כוס מים
2כפות סוכר
100גרם שוקולד מריר
איך?
1.מערבבים את הגבינה והחלבה במעבד מזון לקרם אחיד וחלק
2.בסיר קטן מחממים מים וממיסים בהם את הסוכר והשוקולד לסירופ
3.יוצקים לכוס הגשה לפי הסדר: כף סירופ שוקולד, קרם בכמות הרצויה ושוב סירופ שוקולד
4.שומרים במקרר
מתוך: “הורים מבשלים”
ספרם של תאיר שכנר-רוכמן ושולמית בר
צילומים: חן מיקא
באדיבות הוצאת ידיעות אחרונות