מתכון קליל וירוק לפסח
משהו שתוכלו לשים על שולחן החג, שלא יפגע בקדושת המסורת ובמתכונים המסורתיים ויכול לתרום לתחושה אוורירית יותר וקלילה במערכת העיכול אחרי ערב גדוש שכזה.
סלט ירוק משודרג
מה, עוד סלט חסה? תמיד יש לנו סלט חסה בשולחן הסדר…
טוב, אני לא מתכוונת לסלט החסה הרגיל, אלא למשהו עם יותר מגוון ונוכחות שילווה נפלא כל מנת בשר/עוף/דג או קניידעלעך עם תפו"א.
חומרים
ולרוטב: שמן זית, מלח, פלפל, חומץ בלסמי ומעט דבש (שלא בפסח אפשר להוסיף רוטב סויה וחרדל)
אופן ההכנה
קוצצים את כל העלים, מערבבים עם הנבטים והאגוזים.
מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים מעל הסלט בסמוך להגשה. מערבבים היטב.
מניחים בקערת הגשה יפה ומערימים ערימה נאה בצלחת, כדי שיישאר קצת פחות מקום לכל השאר…
חג פסח שמח, קליל ומשחרר.
ורד לב- נטורופתיתN.Dמדריכת הנקה ואם ל-2.
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה ומקיימת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
לתגובות:veredudu@013.net.il