עוגה לט"ו בשבט

לקראת ט"ו בשבט, אורנה מהבר מאפה בכפר סבא שלחה אלינו את המתכון הזה לעוגת ט"ו בשבט שנשמע מעולה וננסה להכין אותה מחר עם הילדים כדי לקחת אותה (אם יישאר משהו..) לנטיעותהקרובות.

אז איך מכינים עוגת פרות יבשים?

מצרכים
200גרם חמאה
350גרם קמח
13גרם אבקת אפיה
3ביצים
200מ"ל חלב
260גרם סוכר
10גרם סוכר וניל
100גרם מגוון פירות יבשים (חתוכים דק וקטן)
50גרם אגוזים (לא לילדים מתחת לגיל5) 
50גרם שוקולד צ’יפס

הוראות הכנה
לערבב במיקסר את החמאה, סוכר, סוכר וניל והביצים
לנפות קמח ואבקת אפיה ולהוסיף לתערובת לסירוגין בשילוב עם החלב.
כשהתערובת אחידה, להוסיף בתנועות קלות את הפירות היבשים החתוכים לקוביות קטנות (לשמור בצד חופן לקישוט) האגוזים והשוקולד צ’יפס לתערובת
להעביר את התערובת לתבנית עגולה מספר 26
לאפות בחום של  180מעלות כ-45 דקות
אחרי40 דקות לפזר על העוגה את חופן הפירות היבשים לקישוט ולסיים את האפייה

חג שמח ובתיאבון

המתכון באדיבות: אורנה בר מאפה, בקעת בית נטופה25 כפר סבא
 09-7669189
 

אין תגובות

השאר תגובה