בית ספר מקצועי לבישול לילדים
לראשונה בישראל: בית ספר מקצועי לבישול לילדים, שנבנתה על ידי5 שפים שונים וכוללת קורסים של המטבח האיטלקי, המזרח-הרחוק, בריא וטעים, אפייה ושוקולד.
קונספט חדשני של בית ספר לבישול מקצועי לילדים הושק לאחרונה ויאפשר לילדים ובני נוער לקחת חלק בפעם הראשונה בפעילות קולינרית, שתכניה נבנו באופן ייחודי לילדים. הקורסים יועברו על ידי שפים מומחים בתחומם, ומדי חודשיים ייפתח קורס בנושא אחר. הפעילות מותאמת לכל כיס ולכל ילד המעוניין לשכלל את יכולותיו במטבח עד לכדי התמקצעות.
קורס השוקולד של השוקולטיירית איקה כהן, בעלת ‘שוקלטרי’, בקורס זה יכירו התלמידים את עולם השוקולד, ילמדו להכין שוקולד ומה אפשר לעשות איתו, החל ממקופלת ועד קוויאר שוקולד.
את הקורס של המטבח האיטלקי יוביל משה בראל, מנכ"ל ובעלים של מפעל הבוטיק ‘פסטה דלה קזה’, שיבקש להעביר לתלמידים חגיגה איטלקית אמיתית. במהלך הקורס יסביר בראל כיצד באים לידי ביטוי בבישול האיטלקי מסורות ממטבחים מקומיים, תוך מתן דגש על הכנת פסטה טרייה, ללא שימוש בחומרים משמרים או צבעי מאכל. הוא ילמד הכנת בצק פסטה מביצים וקמח דורום, וכן הכנת לזניה, רביולי ופטוצ’יני ומתכונים לרטבים המפורסמים מארץ המגף.
ערן ירוחם, בעלים של בית הספר ‘דרך הבישול’ ומנחה התכנית ‘קייטנת הבישול לילדים’ בערוץ האוכל, רוקח קורס בישול בהשראת המזרח הרחוק, בו ילמד שיטות בישול ייחודיות למטבחים האסיאתיים כגון אידוי והקפצה. בנוסף מבקש ירוחם לחדד את ההיכרות עם חוש הטעם דרך מגוון רחב של חומרי גלם של רטבים, תבלינים, דפי אורז וחלב קוקוס.
30.10-18.12 השף קונדיטורית אסטלה, אפייה
האם יש קורס לילדים בפ”ת?