ליל המדענים 2017: פעילויות בחינם לילדים
מחפשים פעילויות בחינם לילדים? השנה תתקיים פעילות ליל המדענים בסימן האנושות בשנת 2050 עם מגוון גדול של סדנאות, הרצאות לילדים ולמבוגרים, פעילויות שונות, מופעים, הדגמות מדעיות ועוד המון הפתעות.
ליל המדענים במדעטק חיפה- 053-7106949
ליל המדענים 2017 במדעטק חיפה– המוזיאון הלאומי למדע,טכנולוגיה וחלל.
האירוע יעסוק השנה בנושא האנושות ב-2050 .מדעטק מזמין אתכם לטעום מהעתיד בערב חווייתי ומהנה.
האירוע מתקיים בשיתוף משרד המדע והטכנולוגיה וביוזמת האיחוד האירופי, במסגרתו ייערכו סדנאות שונות, יתקיימו הרצאות הקשורות לעתיד האנושות, מפגשים עם מדענים וחוקרים , קיר יצירה דיגיטלי – המבקרים יציירו ויציגו על מסך ענק את רכבי העתיד, כל אחד וחלומו האישי .
בבמה המרכזית יתקיים מופע רובוטים בתנועה , הדגמות מדעיות על המדע שמאחורי המשחקים שכבשו את העולם ונציג את קפסולת הזמן ומשאלות לשנת 2050 בשיתוף הקהל, כחלק מאירוע ארצי ביוזמת משרד המדע. זו הזדמנות לבקר בתערוכות המוזיאון ועוד.
האירוע יתקיים ביום שלישי ה- 19.9.17 בין השעות 17.00- 22.00
כתובת: שמריהו לוין 25 , הדר הכרמל , חיפה.
טלפון: 053-7106949
לכל הפרטים על מדעטק חיפה…
הכניסה למדעטק ללא תשלום.
ליל המדענים בפארק קרסו למדע- 053-7106968
המבקרים מוזמנים לפעילות מדעית משפחתית שבבסיסה שאלות ערכיות לעתיד החברה והאנושות כולה.
אתגר המזון העולמי , תערוכת הגנת הצומח: חידון חוויתי לכל המשפחה בו תוכלו ללמוד על מקורות המזון השונים, משך הזמן שבו יספיקו מאגרי הקמח העולמי ועוד
קדמת הטכנולוגיה בתערוכת עולמו של צ’יפ: מה בין שבבים להשתלתם ביצורים חיים
הנדסה גנטית בתערוכת צופן החיים: שאלות ערכיות בנושא ברירת עוברים, פגמים גנטיים ועוד
בנוסף יתקיימו הדגמות מדע , סדנאות יצירה ועוד.
ליל המדענים 2017 יתקיים בערב של ה-19 בספטמבר 2017.
הכניסה חינם החל מהשעה 17:00 בערב ועד 21:00.
ליל המדענים במוזיאון המדע ע”ש בלומפילד בירושלים- 053-9382657
במסגרת ליל המדענים 2017 המתקיים מדי שנה בשיתוף משרד המדע והטכנולוגיה והאיחוד האירופי, מזמין אתכם מוזיאון המדע ע”ש בלומפילד בירושלים לקחת חלק בערב מיוחד במהלכו יתקיימו סדנאות סיורים ומפגשים עם חוקרים במגוון פעילויות לילדים ולמבוגרים.
העתיד מסקרן, מלהיב ומוזן מסרטי מדע בדיוני מחד ומנבואות זעם שונות מאידך. על חלקים נרחבים מהצפי המדעי-טכנולוגי ניתן ללמוד כבר ממחקרים המתקיימים כיום – ניצני פיתוחים ותגליות, מחשבות על העתיד המבוססות על הידע הקיים ותחזיות נועזות לגבי מימושים עתידיים של יישומים מוכרים.
ליל המדענים יכלול סדנאות התנסות ובנייה, עמדות אינטראקטיביות ועוד:
משחקי העתיד:
זו המציאות שלי- חוויה פעילה בעמדות מציאות מדומה מתאים לגילאי 6 ומעלה.
צעצוע בהתאמה אישית – סדנת התנסות לבניית צעצוע אישי באמצעים טכנולוגיים שונים. לגילאי 10 ומעלה.
BRIXO – סביבת בנייה בלבני צעצוע אלקטרוניות מוליכות חשמל המתחברות ישירות ללבני LEGO .
נווה עתיד: כיצד תיראה הסביבה העירונית בשנת 2050? משפחות יפעלו יחד ליצור את העיר העתידית תוך ניסיון לתת מענה לצרכים לא ידועים.
מעבדה פתוחה: השתתפות בניסויים הנוגעים בהתפתחות ילדים וחשיפה למגמות עתידיות של מחקרים אלה לגילאי 5-10.
פאנל בהשתתפות החוקרים יערך בשעות 17:30, 19:30.
ללבוש נורות: סדנת בנייה של אביזרים טכנולוגים לבישים. לגילאי 8 ומעלה.
הצגה- זריחה במאדים: הצגה מדעית משעשעת על חלליות, כוכבים ומה שביניהם – רפי מישראל והאסטרו-פיזיקאי קארל סאגן חוקרים את נפלאות היקום. לגילאי 5 ומעלה. (שעות ההצגה: 18:30, 19:30, 20:30).
מתחם האיחוד האירופי- הצגת מחקרים בתמיכת האיחוד האירופי:
- פיזיקה של פגמים ביהלומים. מציג: יואב רומח, המעבדה של ד”ר ניר בר-גיל.
- למה סרטן מפחד מטיטניום? מציגה: אביה צוברי, המעבדה של פרופ’ עידית תשובה
הצגת מחקרים העוסקים בפיתוחים לקראת 2050. 17:30 – 21:30:
- של מי הפנים שלי? זיהוי תמונה בעזרת מחשב- יועד לוינברג, בית הספר להנדסה ולמדעי המחשב, האוניברסיטה העברית בירושלים
- תינוק בהזמנה אישית- ד”ר אילנה כספי, בית הספר לרפואה, האוניברסיטה העברית בירושלים
- טכנולוגיות העתיד של המוח- יואב מה-טוב, המכון למדעי החיים, האוניברסיטה העברית בירושלים
- טכנו-פוליטיקה: מריבה בין אידיאולוגיות- אורי פריימן, התכנית למדע, טכנולוגיה וחברה, אוניברסיטת בר אילן
- בקע ים המלח – עבר ועתיד: מיכל בן ישראל, המכון למדעי כדור הארץ, האוניברסיטה העברית בירושלים
- התאמת החקלאות לשינויי האקלים- יוסף פישר, הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה, האוניברסיטה העברית בירושלים
- העלמות דבורים ועתיד גידולי המזון- ד”ר חגי שפיגלר, הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה, האוניברסיטה העברית בירושלים; האוניברסיטה של אילינוי
מבוגרים
פידבק: מחול השתקפות. 19:15(כניסה למתחם 19:00)
ביופידבק הוא גרף המציג משוב ביולוגי של מטופל במהלך מפגש פסיכולוגי טיפולי. המחול מאניש את הביופידבק ומתמקד בהרקדת ארבעה מדדים פיזיולוגיים המבטאים מצבים ריגשיים שונים.
יוצרת: דניאל-נתלי קינד, פסיכולוג ושותף ליצירה: ד”ר יובל עודד, שותפים ומבצעים: אנסמבל אנ”ת ונוספים.
שולחן עגול: אנשים אנלוגיים בעולם דיגיטאלי, האם יש לנו סיכוי? 20:30
תגליות מדעיות ופיתוחים טכנולוגיים יהפכו את חיינו על הכדור הזה למענגים וקלים, או אולי לסיוט מתמשך?
לא ברור לנו מה העתיד מזמן לנו ואיך יראו חיי נכדינו, אולם ברור לנו שכבר היום אנחנו צריכים לעסוק בשאלות על מקום המין האנושי במארג הנרקם סביבנו. במהלך הדיון נציגים מתחומים שונים יעסקו יחד עם הקהל בסוגיות כמו מידע וסודיות, מלחמתנו עם רובוטים על משרות עתידיות והדרכים בהן אנחנו יכולים להכין את ילדנו לקראת הלא ידוע.
בהשתתפות: עידו קינן, ד”ר רועי צזנה, ריבי ארצי. מנחה: ד”ר ליעד מודריק
לכל הפרטים על מוזיאון המדע ע”ש בלומפילד בירושלים…
ליל המדענים – כניסה חינם! שעות פתיחה בין 10:00-18:00
פרטים נוספים בטלפון 053-9382657 או באתר- לחצו כאן
ליל המדענים במכון ויצמן למדע
לערב אחד בלבד פותח מכון ויצמן למדע את שעריו ומזמין את כולם להצצה לעולם המדע- איך ילמדו התלמידים ב-2050? למה חרקים הם מזון העתיד? על ילדים ורובוטים, איך מתקנים לב שבור? מה הקשר בין שריטות, דלקת ריאות וזיהום הקרקע? על שאלות אלה ועשרות שאלות אחרות ישיבו מדעני מכון ויצמן למדע במסגרת ליל המדענים 2017, ערב אחד המוקדש כולו למדע בגובה העיניים. כלת פרס נובל לכימיה, פרופ’ עדה יונת, תסביר למה תגליות אדירות בעולם הרפואה מגיעות לעתים לסף פשיטת רגל, פרופ’ צחי פלפל ידבר על תורת האבולוציה, ד”ר אוליאנה שימנוביץ תספר מה יש לנו ללמוד מתולעים ועכבישים, פרופ’ דן יקיר יעסוק בשאלה אם כדאי לנטוע יערות כדי להאט את התחממות האקלים, פרופ’ ורדה רוטר תיתן הצצה למלחמת הגנום בסרטן, פרופ’ אלי ארמה ידבר על התאבדות תאים ומדענים רבים אחרים יציגו את מחקריהם בחזית המדע העולמית. במקביל ייערכו בקמפוס מופעי הדגמות מדעיות לכל המשפחה, מפגשים עם רובוטים ודיונים בנושאי יזמות, חינוך ומדע. הפעילויות יתחילו בשעה 17:00 ויימשכו עד שעות הערב המאוחרות באולמות ובחללים שונים בקמפוס ברחובות, והן מיועדות לילדים, לנוער ולמבוגרים. כל האירועים והפעילויות ללא תשלום, אך חלקם דורשים רישום מראש דרך האתר. בנוסף יתקיימו במקום הרצאות לגילאים שונים, סיור עצים במכון ויצמן למדע, סיורי אמנות ופעילויות נוספות.
אין יום שבו לא מתרחש משהו במכון ויצמן למדע: המדענים במעבדות מגלים את רזי העולם – בין אם זו פריצת דרך גדולה או עוד תגלית קטנה שתתחבר בעתיד למשהו גדול יותר, סטודנטים מכל רחבי העולם מבצעים עבודות מחקר – ותלמידי בתי ספר ומורים מגיעים כדי להשתתף בפעילויות של מכון דוידסון לחינוך מדעי, הזרוע החינוכית של מכון ויצמן למדע. כעת, לערב אחד, גם הקהל הרחב מוזמן להגיע ולגלות מה בדיוק אנחנו עושים פה. ב-19 בספטמבר 2017, יום לפני ערב ראש השנה, מכון ויצמן למדע פותח שעריו ומזמין את הציבור להשתתף בהרצאות ובסדנאות, לחזות בתערוכות ואפילו לצפות בהדגמות מדעיות, לסייר במעבדות ולבקר במוזיאון גן המדע. ליל המדענים יתקיים השנה בסימן האנושות בשנת 2050.
פעילויות לילדים בחינם בליל המדענים במכון ויצמן למדע:
בלש מדעי – מופע הדגמות מדעיות לכל המשפחה: אורית קאופמן, מכון דוידסון לחינוך מדעי. איך משתמשים במדע כדי לפענח פשעים? במכון מחקר מדעי נפרצה מעבדה ונגנבו צמחים המשמשים למחקר פורץ דרך. הצטרפו אלינו לחקור את זירת הפשע ולגלות מי הגנב המסתורי. אולם ויקס, בשעה 19:00
מדע על קצה המזלג – מופע הדגמות מדעיות לכל המשפחה: ד”ר אושרית נבון – מן , גלעד זנגוויל, ענבל בוקר, מכון דוידסון לחינוך מדעי. הדגמות וניסויים מדעיים מלהיבים ומופלאים- האם ראיתם פעם חמצן נוזלי? כיצד ניתן ליצור ענן באולם? האם קרח יכול להפוך לגז? כיצד ניתן לראות קולות? כיצד ניתן לגרום לאש לרקוד לפי החליל שלנו? זאת ועוד במפגש עם צוות תחום תוכניות מדעיות לכיתות, מכון דוידסון לחינוך מדעי. אולם ויקס, בשעה 20:30
סיורים מודרכים בבית ויצמן – מסע במנהרת הזמן בבית ויצמן: אחוזת ויצמן, אחד האתרים ההיסטוריים היפים בישראל, נפתחה מחדש לאחר עבודות שיחזור ושימור – והקהל מוזמן לבקר. הסיור בבית והצפייה בחפצים הייחודיים שנשתמרו בו מאפשרים היכרות בלתי אמצעית עם חזונו הציוני והמדעי של ד”ר חיים ויצמן – חדשן ומהפכן שלא הכיר במושג הבלתי אפשרי” לסיור תתלווה משמעות היסטורית מיוחדת עם ציון 100 שנה להצהרת בלפור, לאור התפקיד המרכזי שמילא ד”ר חיים ויצמן בגיבוש ההצהרה. בית ויצמן פתוח ברצף .
ביקור במרכז המבקרים ע”ש לוינסון: מרכז המבקרים על-שם לוינסון הינו מרכז אינטראקטיבי, חדשני ומרתק המזמין את המבקרים למסע בעקבות הסקרנות. במהלך הביקור יתנסו האורחים בהפעלת תחנות אינטראקטיביות ויצפו במיצג מולטימדיה מרהיב, המאירים את עולמם המרתק של מדעני המכון, אשר מרחיבים את גבולות הידע האנושי, חושפים את סודות הטבע ומפענחים את צפונות היקום.
נקודת מפגש- מרכז המבקרים
שעות הסיור- 17:30, 18:30, 19:30, 20:30
מגיל 6 ומעלה. חלוקת כרטיסים בכניסה לבניין הברווז.
שעות הפעילות: 17:00, 18:00, 19:00, 20:00
חשמל זורם בכפות ידייך: החשמל אמנם מקיף אותנו באופן יומיומי, אך בסדנה נגלה שהוא נמצא באמת כמעט בכל מקום- אפילו בתוכנו. בואו לגלות עולם אנרגטי ומפתיע ולהתנסות בבניית מנוע חשמלי.
מגיל 10 ומעלה. חלוקת כרטיסים בכניסה לבניין הברווז.
שעות הפעילות: 17:00, 18:00, 19:00, 20:00
לעוף על המדע: איך האדם התרומם מפני האדמה והגיע לחלל? מהו הכוח המניע חלליות? בואו לבנות רקטות ולהטיס אותן לשמיים.
מגיל 6 ומעלה. חלוקת כרטיסים בכניסה לבניין הברווז.
שעות הפעילות: 17:00, 18:00, 19:00, 20:00
העיפרון הכי מחודד: כדי להתמודד עם העולם המודרני חשוב שנבין איך אנחנו פותרים בעיות ומהן המגבלות שלנו. בסדנה נתמודד עם חידות ומשחקי חשיבה מעוררי עניין ומאתגרים במיוחד.
מגיל 10 ומעלה. חלוקת כרטיסים בכניסה לבניין הברווז.
שעות הפעילות: 17:00, 18:00, 19:00, 20:00
סדנת ננו קומיקס: מועדון שוה”מ סדנת ציור קומיקס בהשראת מחקרים מדעיים אמיתיים המתקיימים במכון ויצמן למדע. הסדנה בהנחיית תלמיד המחקר יהודה חלפון, דוקטורנט לביולוגיה מבנית, והציירת אלית אבני-שרון.
מגיל 8 ומעלה. ההשתתפות בהרשמה מראש בלבד
שעות פעילות: 17:00 , 19:00
הדגמות ניצוצות מדע מציגים: תעתועי חושים
אמפי שוה”מ
בשעות: 17:00, 18:30, 20:00
היכרות עם החוג: מדע בגן המדע
רחב שוה”ם, בשעה 17:00
גן המדע: גן המדע פתוח לקהל המבקרים. הביקור מתאים לכל המשפחה.
בשעות: 17:30, 18:30, 19:30 , 20:30 יתקיים ברחבת הדק המרכזי מופע מרהיב הכולל מגוון הדגמות מדעיות.
במה פתוחה – בני נוער מציגים מדע: הבמה פתוחה לתלמידי תיכון המשתתפים בתכניות העשרה במכון דוידסון לחינוך מדעי, הזרוע החינוכית של מכון ויצמן למדע. במסגרת התוכניות מתנסים בני הנוער במחקר מדעי במעבדות של מכון ויצמן בהנחיית סטודנטים לתארים מתקדמים. על הבמה הפתוחה יציגו התלמידים בפני הקהל את שאלת המחקר בה עסקו, התוצאות שהתקבלו ומסקנות וכיווני מחקר עתידיים בתחום.
אנו מזמינים אתכם, בני נוער, סקרנים ואוהבי מדע, למפגש עם בני גילכם לשיחות על מחקר עכשווי ותוכניות לעתיד . מי אמר שצריך להקשיב רק למבוגרים…
אולם ויקס הקטן
שעות: המתחם פתוח לאורך כל הערב
תערוכה בוחרות במדע: תערוכת בוחרות במדע נועדה לעודד תלמידות לבחור במדע, והיא מהווה מחווה לעבודותיהן המדעיות של 13 מדעניות ישראליות פורצות דרך. העבודות בתערוכה כוללות מיצגים וסדרה של איורים המציעים פרשנות ויזואלית מרעננת ומעוררת השראה לתחומי המחקר ולהישגים המדעיים של החוקרות, התערוכה תלווה גם בכתבות באתר דוידסון על פועלן המדעי של 13 החוקרות. לצד התערוכה יוצגו עבודות של בוגרי הבצפר- בית הספר של חברות הפרסום והדיגיטל. עבודות אלו הופקו במסגרת פרויקט משותף של מכון דוידסון והבצפר שמטרתו הייתה פיתוח קמפיין פרסומי לעידוד ילדות ונערות לבחור בלימודי מדעים.
לובי אולם הברווז
שעות: התערוכה פתוחה לאורך כל האירוע
ליל המדענים בקמפוס המרכז הבינתחומי הרצליה
האם מצפה לנו עתיד של שלום, שגשוג, בריאות ורווחה למין האנושי- או עתיד של פשיעה, מלחמות וסבל?
מיטב המרצים והחוקרים בבינתחומי יציגו תרחישים עתידיים שונים במגוון תחומים – עתיד ורוד מול עתיד שחור. איזה צבע אתם בוחרים?
בין הפעילויות לצעירים:
קפה קלפים ו- Data Science
מגדת העתידות שתספר לכם איך מדענים מנחשים את העתיד- סדנת מיינדפולנס
היכרות עם תרגולי מוח לטיפוח יכולות מנטליות מחזית המחקר המדעי
זה רק אני והטלפון שלי- הפעלה ודיון על גלישה בטוחה ברשת האינטרנטי
אשליות חזותיות זה משחק ילדים- נרכיב אשליות ונלמד עד כמה מראה עיניים מתעתע בנו
חידוד המוח זה משחק ילדים- דרך משחקי מחשבה “נחדד” יכולות קוגניטיביות לאורך החיים
סדנת יצירה של מעבורות חלל בגזירה והדבקה, בניית דגמי מעבורות חלל, מפות כוכבים סובבות ומיני-טלסקופ לצפייה בקבוצות כוכבים.
במהלך הערב יציגו המרצים והחוקרים בבינתחומי הרצליה תרחישים אפשריים במגוון תחומים. מצד אחד, יועברו הרצאות העוסקות באוטופיות שמבשרות עתיד של שלום ושגשוג למין האנושי תוך פתרון מרבית הבעיות הקיימות כיום (אקלים, רעב, זקנה, מחלות, הגירה) ומהצד השני, יתוארו דיסטופיות המתארות עידן של אסונות טבע, זיהום אוויר, מלחמות ופשיעה גלובלית.
במקביל להרצאות יתקיימו סדנאות שונות של יצירה מעשית העוסקות ברובוטיקה, במציאות-מדומה (VR) ובבניית דגמים של חלליות. סדנאות חווייתיות הכוללות פעילות באולפן רדיו של תחנת המרכז הבינתחומי, ממנו יבוצעו שידורים חיים, ראיונות ושיחות עם מדענים, ומפגשים עם הקהל. בכל ההרצאות והפעילויות ישתתפו חברי סגל הבינתחומי.
בין ההרצאות:
- שוק העבודה העתידני- זומבים או נינג’ות?
- בעידן בו רובוטים וטכנולוגיה יקיפו אותנו, האם תתרחש מהפכה בתודעה ובמוח ונהפוך יצורים מוארים או תתרחש התנוונות מוחית?
- מהתיאטרון אל האינטרנט- ספורט וטרור בפתח המאה ה-21
- כדור הארץ ב-2050- תרחישים אפשריים לאקלים כדור-הארץ והתנאים שישררו בו
- רובוקופ ואגף החקירות, מה הקולנוע מספר לנו על אכיפת החוק והמשפט בעתיד
- איך לשחק שחמט מבלי להפסיד אפילו פעם אחת.
הרצאות בשיתוף מכון תבונה לחקר פוטנציאל המוח הבוגר בסדרת הרצאות:
- כל מה שרצית לדעת על זיכרון אבל שכחת לשאול
- איך התקדמות הגיל תשפיע על יכולותינו לזכור חוויות, ללמוד מידע ולרכוש מיומנויות חדשות?
- גלולת הפלאים שאין לה תופעות לוואי- דמיינו “גלולת פלאים” שמשפרת יכולות קוגניטיביות, נאבקת בירידה בתפקוד
- המוחי עם הגיל, משפרת מצב רוח, ונלחמת בבדידות ובדיכאון
- סדר עולמי חדש, שיעור בני ה-65+ באוכלוסייה, המהפכה המתרחשת בעולם, והשינויים הצפויים בעתיד.
לתכנית לחץ כאן
האירוע פתוח לקהל הרחב ומתאים למגוון גילאים (גילאי 5 ומעלה), הכניסה חופשית.
כל ההרצאות והפעילויות יתקיימו בשפה העברית, למעט הרצאת “רובוקופ ואגף החקירות” שתתקיים באנגלית.
ליל המדענים יתקיים ביום שלישי, 19 בספטמבר 2017, החל מהשעה 16:30 בקמפוס המרכז הבינתחומי הרצליה.
ליל המדענים בקרית שמונה
ליל המדענים, הפרויקט של האיחוד האירופאי בחסות ובמימון משרד המדע ומיגל, יתקיים זו השנה ה- 12, בשיתוף עיריית קרית שמונה והמכללה האקדמית תל-חי. השנה נושא האירוע יהיה מאתגר במיוחד ונוגע בכל אחד מאתנו- האנושות ב- 2050. לילה של פעילויות חינוכית מהנות לקהל הרחב ללא תשלום.
לנוכח התפוצצות האוכלוסין, היכחדותם של בעלי חיים, הפגיעה באיכות הסביבה והאמרת מחירי המשאבים נפט, מים וכדומה. כך שנותר רק לתהות: איזה עולם אנו משאירים לילדינו ולנכדינו? החדשות הן בעת ובעונה אחת רעות להחריד וטובות להפתיע.
במיגל ובחברה לפיתוח הגליל רואים חשיבות גדולה בקשר עם הקהילה האזורית. ליל המדענים הינו הזדמנות להפגיש את הציבור עם מדענים והמדע בגובה העיניים ובאווירה חגיגית, תוססת ומפרה.
חוקרי מכון המחקר מיגל חשבו על דרך יצירתית להתחבר אל הנושא והמחיזו הצגה – המדע שמעבר לקשת, בה מביאים אל הבמה את המדע המתרחש בין כתלי המעבדה ומסבירים כיצד הוא מתחבר אל העתיד בתחומים שונים .
בין כלל הפעילויות השנה:
- הסבר כיצד יראו בעלי החיים
- סדנא לדמיון מודרך
- מה נאכל בעתיד-הצגת מזונות עתידיים
- חוזרים אל הבר- שעורה וחיטה כמזון בסיסי בעתיד
- סדנאות מיחזור וקיימות לעולם טוב יותר
- ניקיון הטבע והנחלים
- שמירה על מקורות המים
- טביעת רגל אקולוגית-איך לשמור על העולם שלנו תוך מזעור מקסימלי של נזקים
כמו כן, במהלך הערב יתקיימו הצגות מדעיות, סדנאות יצירה, מחזור וקיימות, דוכני שעשועי מדע וכימיה, מייצגים, סרטים, הפעלות בתחום הרובוטיקה ועוד.
יום שלישי, 19.9.17- מתנ”ס ארתור פוקס ובית החאן בקרית שמונה החל מהשעה 17:00
הכניסה ללא תשלום
ליל המדענים 2017: פעילויות בחינם לילדים- הכניסה לכל האירועים ללא תשלום
לכל אירועי ליל המדענים 2017 לחצו כאן…
פרטי המקום
לוח הופעות
תאריך | שעה | שם המקום | טלפון |
---|