מסעדת סרפינה: מסעדה איטלקית חדשה בתל אביב

מסעדת סרפינה רמת אביב, בוראטה
מסעדת סרפינה רמת אביב

רשת המסעדות האיטלקיות Serafina מניו יורק, פתחה בישראל את מסעדת סרפינה רמת אביב, הסניף ה-38 של הרשת בעולם אחרי ארה”ב, יפן, דובאי וברזיל.

הרשת שבמסעדות שלה ברחבי העולם נראים בין השאר מדי פעם בני משפחת המלוכה הבריטית, בני משפחת קלינטון, טראמפ והקרדישאנס, הזמרות ביונסה, ליידי גאגא, כריסטינה אגילרה, ויקטוריה ודיוויד בקהם, ג’סטין ביבר וסלבס נוספים מגיעה לישראל.

מסעדה איטלקית שנולדה בסערה בלב ים

השמועה מספרת ש Serafina נולדה כתוצאה מנס, המלווה את אנשיה עד היום: ויטוריו אסף ופאביו גרנטו מייסדי הרשת נקלעו לסערה בלב ים ובעודם ממתינים למסוק החילוץ, נדרו משום מה נדר שאם יצליחו לחזור הביתה בשלום, הם יפתחו מסעדה שתגיש את המנות האיטלקיות הטובות בעולם.

מסעדת סרפינה אותה הקימו אחרי שהתאוששו מהסערה, מציעה כיום תפריט הכולל מנות ראשונות, סלטים ומנות עיקריות של פיצה ופסטה, אוכל צפון איטלקי המבוסס על מתכונים משפחתיים שעברו מדור לדור.

Serafina היא רשת מסעדות איטלקיות שמגישה אוכל איטלקי באווירה משפחתית, ביתית ולא פורמלית, מסעדה ידידותית לילדים.

Serafina התחילה את דרכה בניו יורק, התרחבה לעוד סניפים בארה”ב ובהמשך למדינות נוספות ברחבי העולם בטוקיו, ריו דה ז’נרו, דובאי ועכשיו גם בישראל.

מסעדת סרפינה רמת אביב – השף

השף אבי בלינסקי, שמוביל את מסעדת סרפינה בישראל, החל את מסעו הקולינרי כבר בגיל 16, (מוזס, טאיזו וכתית) למד בבית הספר בישולים ועשה סטאז’ במסעדת המישלן של השף מושיק רוט באמסטרדם. בלינסקי השתלם במשך כמה חודשים בסרפינה ניו יורק ולמד את סודות המטבח של הרשת.

קרודו דג צילום: אמיר מנחם

התפריט

מנות ראשונות:
פוקצ’ה מהטאבון, סלסת עגבניות, שמן זית, בלסמי/22 ₪
קרפצ’יו בקר, שמן זית, בלסמי מיושן, רוקט, פרמז’ן/58 ₪
קרודו דג ים, שמן זית לימוני, מנטה, פיסטוק/68 ₪
ארטישוק צרוב, ריקוטה פרסקה, שמן זית ופלפל שחור/46 ₪
סלט ירוק, מבחר חסות, ויניגרט בלסמי, אגוזי לוז/56 ₪
סלט ארוגולה, תפוח ירוק, קולורבי, גבינה כחולה ושקדים/56 ₪
סלט פנזנלה, מבחר עגבניות, בצל סגול, מוצרלה, זיתים שחורים, קרוטונים/58 ₪
בוראטה, מונחת על ברוסקטה בגריל, סלסת עגבניות ושמן זית/68 ₪
ברוסקטה טרטר בקר, סלט עשבים ,איולי עגבניות שרופות/68 ₪

סלט פנזנלה, סרפינה תל אביב
סלט פנזנלה. צילום: אמיר מנחם

מנות ביניים:
חציל קלוי, רוטב עגבניות ,מוצרלה, ארוגולה, פרמז’ן/52 ₪
פטריות יער, צלויות בשמן עשבי תיבול, קוביות פולנטה, רוטב שמנת/48 ₪
פריטו מיסטו, שרימפס, קלמרי מטוגנים, איולי אורגנו/76 ₪
ניוקי ארביאטה, רוטב עגבניות, שום, צ’ילי, שמן זית, זיתים שחורים/62 ₪

 

מסעדת סרפינה
פרפרדלה ראגו. צילום: אמיר מנחם

מנות פסטה:
פטוצ’יני עגבניות, רוטב עגבניות, פרמז’ן, בזיליקום/62 ₪
ספגטי ארביאטה – עגבניות, זיתים שחורים, שום וצ׳ילי, פרפרל’ה קאצ’יו פפה, פלפל שחור, חמאה, גבינת פקורינו 66 ₪
ספגטי אולי אוליו, שמן זית, זוקיני, אגוזי לוז, שום, צ’ילי, פטרוזיליה/66 ₪
סטרוזפרטי טלה, תרד, עגבניות מיובשות, יין לבן, חמאה, טלה, גבינת צאן/82 ₪
פטוצ’יני פטריות, שמנת מתוקה, פטריות יער, פרמז’ן/72 ₪
פפרדלה ראגו, תבשיל בקר, ירקות שורש, ציר בקר, חמאה/82 ₪
לינגוויני פירות ים, מולים, שרימפס, קלמארי, חמאת עגבניות, טרגון/98 ₪
ספגטי טרטופו, כמהין, חמאה, עירית, פרמז’ן/112 ₪.

פיצה בתל אביב סרפינה
הפיצה של סרפינה. צילום: אמיר מנחם

 

פיצה: מרגריטה, רוטב עגבניות מוצרלה זיליקום/62 ₪
ביאנקה, פיצה לבנה, מוצרלה, פקורינו, ריקוטה/68 ₪
פפרוני, סלמי בקר, צילי, עגבניות, מוצרלה/72 ₪
ארטישוק, מוצרלה, ביצה, רוקט/64 ₪
פטריות, פטריות יער צליות, מוצרלה, פרמז’ן/68 ₪
ירקות קלויים מהטבון, מוצרלה/68 ₪
פיצה דגים, רוטב עגבניות, סרדינים, צלפים, אנשובי, תפוח אדמה מדורה, גבינת צאן/78 ₪
פיצה טרטופו, רוטב לבן, כמהין, מוצרלה, פרמז’ן/98 ₪

ניוקי ארביאטה
ניוקי ארביאטה. צילום: אמיר מנחם

מנות עיקריות:
שניצל סרפינה, בתערובת פירורי לחם ועשבי תבלין, סלט ארוגולה ועגבניות, בלסמי/74 ₪
המבורגר, 200 גרם בקר, גבינת גורגונזולה, רוטב יין אדום, לחמנית בריוש, ירקות וצ’יפס/76 ₪
קציצות דגים, עגבניות, חריף, תבלינים ואורגנו/108 ₪
פילה לברק צלוי קריספי, ניוקי רוזה, שרי צלויות/118 ₪
פילה סלמון, ברוקולי צלוי, רוטב פרמז’ן/108 ₪
מינט סטייק – בשר אנטריקוט , רוטב ציר בקר ,מעליו סלט אורוגולה ועגבניות, פירה/128 ₪
פילה בקר צלוי על הגריל, ירקות טאבון, רוטב יין אדום/138 ₪
תוספות: צ’יפס/ פירה/ ירקות/ 22 ₪

הכי חשוב: מנות ילדים:
פסטה פנה עגבניות/52 ₪
פסטה פנה שמנת/52 ₪
שניצל וצ’יפס/56 ₪

סרפינה, פנקוטה, מסעדה איטלקית בתל אביב
הפנקוטה של סרפינה. צילום: אמיר מנחם

קינוחים: פנקוטה וניל, קרמבל שקדים, טופי/42 ₪
טירמיסו קלאסי, קרם מסקרפונה, בסקוטי, אספרסו, טוויל קקאו/42 ₪
סמיפרדו טרופי, שבבי מרנג איטלקי, קולי פירות יער, אננס טרי/ 44 ₪
מילפיי, בצק עלים, מסקרפונה, קולי תות, גלידה קרמל, שוקולד לבן/44 ₪
טורטה קפרזה, עוגת שוקולד- שקדים, גנאש שוקולד, גלידת שוקולד, טוויל שקדים/42 ₪
אפוגטו, אספרסו איטלקי, גלידת וניל/28 ₪
סורבה פירות/28 ₪
במבינו, גלידה והפתעות שילדים אוהבים/28 ₪

סופיה לורן מאחורי הבר

מעצב המקום מרקו סברה מסביר כי עיצוב Serafina תל אביב, מבוסס על חיבור לקונספט העולמי של הרשת אך מותאם לאופי והסגנון התל אביבי. אחד מהאלמנטים המרכזיים במסעדה, הוא הבר הממוקם בחלל הכפול בלב המסעדה. מאחורי הבר הסועדים תראו את דמותה של סופיה לורן העשויה מפסיפס שבור בגווני שחור, לבן ואפור, המשתרע על גבי כל הקיר.

דיספליי אלכוהול תלוי מהתקרה בגווני פליז, משלים את הקומפוזיציה ומדגיש את הבר האובלי. הירידה למפלס התחתון במדרגות ברזל וקירות בריקים בגוון טרקוטה, באווירת מרתף ניו יורקי שהוא המקור של מסעדת Serafina העולמית.

מאחורי המיזם של הבאת הרשת לישראל עומדים אנשי העסקים עידו ויצחק חג’ג’ והיזם יקי כביר, מבעלי היפנית TYO שאחראי בין השאר על הקולינריה בקניון TLV ויזם של שווקי אוכל בהולנד וקפריסין.

 

סרפינה תל אביב
איינשטיין 10, רמת אביב. לא כשר

המסעדה פתוחה להרצה עד אמצע נובמבר רק בשעות הערב החל מ-18:00 בערב, בימים שני עד שבת (ראשון סגור).
החל מאמצע נובמבר מסעדה תהיה פתוחה לקהל החל מ-12:00 בצהריים בכל ימות השבוע.

פרטי המקום
נשמח לדעת!



כל המשפחה ,

מחירים

מזומן ואשראי

איך מגיעים?

תל אביב וגוש דן, איינשטיין 10, רמת אביב כל השנה

מה באזור?