מתכון לאוזני המן במילוי שוקולד וטעמים נוספים

מתכון פורימי להכנת אוזני המן במגוון מילויים: ממרח שוקולד ופצפוצים ידידותי לילדים,שוקולד, קוקוס, לימון ליים ושוקולד חלב ופרג, באדיבות בליקר סטריט.

 
מתכון להכנת בצק לאוזני המן (כ-45 יחידות):
420גר’ חמאה (2 חבילות בנות 200 גר’)
150גר’ אבקת סוכר (3/4 כוס)
150גר’ שקדים טחונים (3/4 כוס)
2ביצים שלמות 
600גר’  קמח (3 כוסות)
 
אופן ההכנה:
להקרים חמאה להוסיף אבקת סוכר ושקדים טחונים, להוסיף ביצה וקמח ולהמשיך להקרים עד ליצירת בצק אחיד. להניח את הבצק בקירור לכמה שע’ות (לפחות3 שעות).
 
מלית ממרח שוקולד ופצפוצים:
2/3קופסא ממרח שוקולד לבן
3/4כוס פצפוצי שוקולד
1/2כוס שוקולד לבן קצוץ
 
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים יחדיו.
(מתאים ל-45 יח’ אוזני המן)
 
מלית קרןם שוקולד:
2חב’ שוקולד מריר
1חב’ חמאה
1/2כוס סוכר
2ביצים
2כפות קורנפלור
 
אופן ההכנה:
1.יש להמיס את השוקולד המריר על בין מרי.
2.להקציף את החמאה והסוכר יחדיו. לאחר מכן, יש להוסיף את השוקולד המומס והביצים למסה.
לבסוף, נוסייף את הקורנפלור עד להבלעה מוחלטת וקבלת קרם.
 (מתאים ל-45 יח’ אוזני המן).
 
מלית קוקוס לימון ליים ושוקולד חלב:
כוס וחצי לימון ליים 
450גר’ סוכר (2 כוסות ורבע)
גרידה מ-1 לימון ליים
30גר’ דבש
60גר’ חמאה
1כפית וניל 
360גר’ קוקוס (1 כוס ו3/4 )
150גר’ פירורי עוגה( כוס וחצי )
200גר’ שוקולד חלב (1 חבילה)
 
אופן הכנה:
1 .להרתיח מיץ לימון ליים סוכר גרידת לימון ליים דבש חמאה קינמון וניל 
2.להוסיף קוקוס יבש ולבשל על אש בינונית עד לקשירת הקוקוס בנוזלים
3.להוסיף שוקולד חלב ולערבב היטב
4.בסוף להוסיף פירורי עוגה ולערבל למלית אחידה.
 
מלית פרג:
 300סמק חלב (1כוס וחצי)
450גר’ סוכר (2 כוס ורבע)
גרידה +מיץ לימון 
30גר’ דבש(3 כפיות)
60גר’ חמאה (1/4 חבילה)
1כפית קינמון
1כפית וניל
360גר’ פרג טרי טחון (1 כוס ו3/4 )
150גר’ פירורי עוגה (כוס וחצי)
 
אופן הכנה:
להרתיח חלב סוכר מיץ לימון דבש חמאה קינמון וניל.
להוסיף פרג ולבשל על אש בינונית עד לקשירת הפרג בנוזלים
לקראת סוף הבישול להוסיף פירורי עוגה לערבב היטב ולתת להצטנן
 
המתכונים באדיבות רשת בליקר סטריט:
בליקר סטריט הרצליה, רחוב בן גוריון56, טלפון: 09-9500000                                                                                
בליקר סטריט כפר סבא, רחוב ארבל3, טלפון:09-7732323
 
 

אין תגובות

השאר תגובה