אייס איט IceEat

ICE EAT מתחם האוכל וההחלקה על הקרח בירושלים
ICE EAT מתחם האוכל וההחלקה על הקרח בירושלים
ICE EAT מתחם האוכל וההחלקה על הקרח בירושלים

IceEat (אייס איט) הוא מתחם החלקה על הקרח, כיפות איגלו מחוממות, אירועי קולונריה והופעות  שיפעל בירושלים למשך מספר חדשים בהשראת מתחם הסקיילייט בלונדון.

במשך 3 החדשים הקרובים יפעל בירושלים בהשראת מתחם דומה הקיים בלונדון, מתחם ה-IceEat, בו תוכלו להחליק עם הילדים על הקרח, להנות מארוחות שף, סדנאות קולינריה, הופעות ועוד.

IceEat עוצב בהשראת ה- SkyLight בלונדון, חלק מהמתחם מקורה וחלקו תחת כיפת השמיים ויוצבו בו ארבע כיפות איגלו ענקיות, מוארות ומחוממות, בהן ניתן ליהנות מארוחה רומנטית, או בילוי עם חברים ומשפחה. עוד במתחם בר אלכוהול שיארח ברים ירושלים מוכרים, משאיות אוכל, סדנאות קולינריה ועוד.

המופעים ואירועי התרבות פתוחים לקהל הרחב ללא תשלום, הכניסה למשטח ההחלקה על הקרח – בתשלום.

מתחם החלקה על הקרח, קולינריה ותרבות
פארק מיטשל, ירושלים
7 בפברואר – 30 באפריל

אירוע הפתיחה: וואנזי על הקרח.
רזידנסי ראשון מסוגו של אמן האוכל המולקולרי אלכסנדר לחניש זונדר

משטח הקרח מיועד לכ-100 מחליקים בו זמנית. בצמוד אליו יפעלו מתחם הקולינריה בו יוצעו מבחר מנות שף ומנות ילדים. בשעות הערב יערכו הופעות של אמנים, שפים ואמני אוכל מובילים מהארץ ומחו”ל בהם:

שף עזרא קדם, שף משה בסון, השפית ויקטואר (Victoire) ממילאנו שיצרה מטבח איטלקי- קונגולי, שי צברי והילה אלפרט יערכו מופע משותף שיכלול אוכל, סיפורים ושירים, משתה גיאורגי מיוחד, ארוחת בוקר של כרובית עם הבלוגר ומחבר ספר הכרובית עוז תלם, הופעות של מארק אליהו, שירה גבריאלוב, בינת אל פאנק וDJ מובילים שיתקלטו מידי ערב.

במתחם יתארח מיזם FOOD UPPPRINTING של שתי סטודנטיות מהולנד שפיתחו מדפסת תלת מימד עבור אוכל מבוזבז.

רזידנסי ראשון מסוגו של של אמן האוכל המולקולרי הבינלאומי אלכסנדר לחניש זונדר, שיתארח במשך כל תקופת הפעילות בגלריית קול האות שבמתחם, שם יעבוד על פרויקטים המשלבים אוכל, אמנות וטכנולוגיה.

תכנים קבועים:

ימי שלישי BARS ON THE ROCKS – ברים ירושלמים מארחים
ימי רביעי  THE FOODIES NIGHTS – שפים ואמני אוכל מהארץ ומהעולם
ימי חמישי  LET THE MUSIC PLAY! –אמנים ומופעים מוזיקליים
ימי שישי  FOODTALKS – בוקר של הרצאות, סדנאות וטעימות עם בלוגרים ואושיות קולינריה.
מוצ”ש  מסיבות בהן ינגנו DJ מהמובילים בישראל

וואנזי על הקרח, ערב הפתיחה, יום שלישי, 12.2 – על התקליטייה – דלית רצ’סטר
לראשונה: מסיבת וואנזי על הקרח, בשיתוף עם קהילת היזמים הירושלמית ומנהלי קהילות מכל הארץ. כולם יחליקו על הקרח עם וואנזי (פיג’מת חיות בגזרת אוברול)
אפשר להגיע בוואנזי מהבית ולקבל כוס משקה חינם.
או לחלופין להשאיל וואנזי במקום בחינם (מוגבל לכ-120 יחידות)
אירועי התרבות פתוחים לקהל הרחב ללא תשלום ברישום מראש באתר
ice-eat.com

זמני פעילות המתחם:
המתחם יפעל בין ה-12 בפברואר ועד ה-30 באפריל.
א’-ה’: 10:00-23:00 , ו’: 9:00-14:00
מוצ”ש: שעה אחרי יציאת שבת – 24:00

פסח + פורים – 10:00-22:00

הפעילויות והתכנים במתחם הקולינריה:
שלישי עד חמישי החל מהשעה 20:00 בערב, שישי: החל מ-10:00

* הכניסה למתחם ההחלקה על הקרח הינה לגילאי 5 ומעלה.
* רכישת הכרטיסים תתבצע במקום, או דרך אתר ice-eat.com
מחירי כרטיסים:
ילד (עד גיל 18) – 30 ₪ מבוגר – 40 ש”ח

מתחם החלקה על הקרח, קולינריה ותרבות

פארק מיטשל ליד בריכת הסולטן – ירושלים

פרטי המקום
נשמח לדעת!



כל המשפחה בתשלום

איך מגיעים?

אביב, חורף

מה באזור?

עוד בקטגוריה

אין תגובות

השאר תגובה